Undead Assault

Main Menu

Sign in

Change language

Manual

This is the manual for Undead Assault. Take in to account that you can read it offline by looking for the documentation folder in the Game's directory. By default, you will see the manual according to your language preferences. Additionally, you can choose another language from the following list:

Undead Assault demoversio.


Esittely

Tämä peli perustuu zombi moodiin, joka löytyy peleistä Call of Duty: World at War ja Black Ops-sarjasta. Tuhoa suurenevia epäkuolleiden laumoja, joko yksin tai ryhmässä. Saa pisteitä ja mahdollisia bonuksia, kuten täydet lippaat aseisiin, vahvistuksia ja vieläkin enemmän!

Asennus

Pura kansio haluamaasi paikkaan, ja suorita Undead Assault.exe. Niin helppoa se on.

Ensimmäinen kerta ja käyttöönotto

Kun käynnistät pelin ensimmäisen kerran, sinun täytyy luoda tili. Valitse 'muuta käyttäjätietoja' päävalikosta ja seuraa ohjeita. On tärkeää, että pidät huolta käyttäjätiedoistasi; jos ne joutuvat vääriin käsiin, serveri bännää sinut luvattoman käytön vuoksi. Tämä tapahtuu toisen väärin menneen kirjautumisyrityksen jälkeen.

Yhdistäminen

Valitse 'Yhdistä serveriin' ja olet safe zonessa. Tällä hetkellä ainot, mitä voit tehdä, ovat pelin ylläpito tai siihen liittyminen ja toisten kanssa keskustelu.

Pelin luonti/peliin liittyminen

Liittyäksesi peliin tai luodaksesi sellaisen, paina Enter koordinaateissa 0, 0 ja valitse haluamasi vaihtoehto avautuvasta valikosta.

Asetukset

 • Viestien kieli - Asettaa käyttöliittymän kielen. Kieliä on paljon, mutta koska niitä tulee jatkuvasti lisää, emme rupea tämänhetkisiä luettelemaan. Kun olet mapissa, kirjoita /lang ja sen jälkeen haluamasi kieli (esim. /lang finnish = suomi).

 • Ikkunoiden kieli - Asettaa mahdollisten ikkunoiden kielen. Tällä hetkellä vain englanti ja espanja ovat tuettuina tähän vaihtoehtoon.

 • Konfiguroi joystick - Opastaa sinua joystickisi konfiguroinnissa Undead Assaultia varten. Paina haluamasi painiketta joystickissasi/ohjaimessasi jokaisessa vaiheessa siirtyäksesi seuraavaan kohtaan. Jos sinulla on Xbox360/Xbox1-ohjain, saat myös värinäpalautteen tietyissä tilanteissa. Näihin sisältyvät muun muassa: zombin tappaminen ja osuman saaminen. Tällä hetkellä ainoastaan Xbox360, Xbox1, PS3, ja PS4-ohjaimet ovat tuettuina. Tämä lista ei missään tapauksessa ole lopullinen, joten voit yrittää myös muunlaisella ohjaimella. Muista kuitenkin, että saatat havaita erikoisia tuloksia.

 • Lisää Twitter-tili - Mahdollistaa pelin liittämisen Twitter-tiliin tulosten lähettämiseksi Twitteriin. Tämä tapahtuu pelin lopussa.

Pelaaminen

Zombit

Kierros 1 alkaa kuudella zombilla. Jokaisella uudella kierroksella lisätään neljä uutta zombia. Tämän seurauksena saatat kokea kasvavaa viivettä, kun yhä enemmän zombeja lisätään mappiin. Viidennestä kierroksesta ylöspäin zombit myös tulevat voimakkaammiksi, nopeammiksi ja niille tulee lisää energiaa. Pidä hauskaa!

Näppäimet ovat seuraavat.

 • Tab - kuka on onlinessa

 • F1, F2, F3 ja F4 näyttää jokaisen tiimissäsi olevan pelaajan koordinaatit ja statuksen (jos kuollut).

 • 1, 2 ja 3 valitsee aseen. 1=veitsi, 2=Ase 1, 3=Ase 2. (Sinulla voi olla kaksi asetta kerrallaan veitsen lisäksi). Kun aloitat pelin, sinulla on veitsi sekä M1911-konepistooli. Huomaa, että veistä ei voi poistaa.

 • Välilyönti käyttää valittua asetta

 • R lataa aseesi (sinun on tehtävä tämä kun aloitat pelin)

 • Q ja W taakse/eteenpäin serverin viesteissä. Tällä hetkellä nämä ovat kierroksen loppu tai alku, ja myös jokaisen henkilön tappaneiden zombien määrä (tämä kierrosten lopussa). Myös yleiset chat-viestit näkyvät täällä. Jos painat Shiftiä näiden näppäinten lisäksi, tämä loikkaa näiden viesteien alkuun/loppuun./

 • U "synnyttää sinut uudelleen". Huomaa, että et voi tehdä tätä, ennen kuin 30 sekuntia kuolemastasi on kulunut. Peli päättyy, kun kaikki tiimisi jäsenet ovat kuolleet (samanaikaisesti).

 • P kertoo nykyisten pisteidesi määrän

 • A ja S taakse/eteenpäin yksityisviesteissä. Kuten Q ja W, myös näiden kanssa Shift hyppää ensimmäiseen/viimeiseen viestiin.

 • D avaa valikon, jossa kaikki mapissa olevat objektit näkyvät. Tällä hetkellä tämä lista näyttää kahvan, laatikon ja ovet.

 • H näyttää terveytesi. Tällä hetkellä maksimimäärä on 60.

 • K näyttää tapposi ja Shift+K kaikkien muiden tapot (ei vielä saatavilla)

 • ä suomalaisessa näppäimistöasettelussa, heittomerkki yhdysvaltalaisessa lähettää yksityisviestin. Ensimmäiseen tekstikenttään täytyy kirjoittaa pelaajan nimi (isot kirjaimet huomioidaan), jonka jälkeen paina Enter. Toiseen tekstikenttään kirjoitetaan viesti. Paina Enter kun olet valmis, ja viestisi lähetetään.

 • Viiva suomalaisessa, kauttaviiva yhdysvaltalaisessa näppäimistöasettelussa avaa yleisen keskustelun, johon voit kirjoittaa viestin ja painaa Enter. Muista myös, että voit lähettää viestin kaikille serverillä oleville, vaikka et olisikaan tiimissä.

 • Shift ä suomalaisessa, heittomerkki yhdysvaltalaisessa näppäimistöasettelussa vastaa sille käyttäjälle, joka viimeksi lähetti sinulle yksityisviestin.

 • Enter avaa laatikon tai oven

 • Z näyttää tämänhetkisen ammusten määrän. Tällä hetkellä tämä tarkoittaa yhteenlaskettua ammusten määrää siinä aseessa, joka on valittuna (ei esimerkiksi lippaiden määrää). Käytä ammuksia harkiten.

 • Nuolet liikuttavat sinua siihen suuntaan, mihin ne osoittavat. Pieni "click"-ääni, jonka kuulet kun vaihdat uuteen suuntaan tarkoittaa, että myös tähtäät uuteen suuntaan.

 • Shift ja jokin nuolinäppäin juoksee

 • C näyttää nykyisen sijaintisi

 • B näyttää laatikon sijainnin

Muista kääntää kahvasta!

Ensimmäinen asia, joka sinun täytyy tehdä kun aloitat uuden pelin, on, että käännät kahvasta. Ilman tätä toimenpidettä et voi avata ovia. Muista, että kahva ei aina ole samassa kohdassa mappia, joten muista käyttää objektivalikkoa (näppäin d).

Laatikko

Jokaisesta taposta saa pisteitä. Kun sinulla on 950 pistettä, voit avata laatikon. Se sisältää esimerkiksi uusia aseita, ammuksia ja todennäköisesti jotain muuta myöhemmin. Tällä hetkellä ainoat bonusaseet pelissä ovat M16, AK47 ja CZ75. Laatikon voi avata kolme kertaa, ennen kuin se siirtyy uuteen paikkaan. Siirtääksesi sen näiden kolmen kerran jälkeen, paina Enter sen kohdalla. Laatikon siirtymisessä uuteen paikkaan kestää noin minuutti. Tällä hetkellä se on pelin alussa koordinaateissa 0, 0. Kun laatikko on auki (musiikki kestää noin muutaman sekunnin), sinulla on noin kymmenen sekuntia aikaa napata se, mitä laatikossa oli. Tämä asia tulee kymmenen koordinaatin päähän laatikosta, tarkalleen sanottuna ylöspäin. Siitä kuuluu eräänlainen piippaus. Saadaksesi sen, kävele sen yli.

Ovet

Jossain vaiheessa saatat kohdata ovia, jotka päästävät sinut uusiin alueisiin mapin sisällä. Oven avaaminen vähentää sinulta 750 pistettä. Kun ovi on avattu, se ei sulkeudu lainkaan pelin aikana.

Tapahtumat/Vahvistukset

Kierroksesta viisi alkaen peli lisää tapahtumia, kuten vahvistuksia, randomisti. Nämä tapahtumat antavat sinulle jonkinlaisen bonuksen lyhyeksi ajaksi. Jokaisella tapahtumalla on oma äänensä lopulle ja alulle. Tällä hetkellä tapahtumat ovat:

 • Instakill - tappaa jokaisen zombin yhdellä iskulla 45 sekunnin ajan

 • Double points - tuplaa jokaisen tapon pisteet 45 sekunniksi

 • Fire sale - Lisää laatikon 50 koordinaatin välein, alkaen koordinaateista 0, 0. Nämä laatikot kuluttavat vain 10 pistettä. Muista, että nämä laatikot häviävät kun fire sale loppuu. Tämän tapahtuman alku ja loppu on merkattu musiikilla. Kun musiikki päättyy, tapahtuma on ohi. Muista, että laatikon voi avata vain yksi henkilö kerrallaan. Ajastin nollautuu joka viidestoista sekunti, jotta voit yrittää uudelleen.

 • Max Ammo - kaikkiin aseisiin annetaan täydet lippaat

Komentoja, jotka eivät ole kategorioissa

Nämä komennot kirjoitetaan painamalla viivaa (suomalainen) tai kauttaviivaa (yhdysvaltalainen). Muista, että sinun täytyy painaa näppäintä kahdesti (kerran avataksesi viesti-ikkunan, toisen kerran itse komennon alkuun).

 • /mute (nimi) Mykistää pelaajan, jonka viestejä et halua nähdä. /unmute tekee saman, mutta toisinpäin.

 • /me /teksti) Esimerkki: /me seisoo. näkyy muille pelaajille vaikkapa muodossa 'James seisoo.'

 • /rules - näyttää säännöt

Nettisivut

Ollaksesi ajan tasalla pelin tapahtumista, käy osoitteessa Undead Assault

Ota yhteyttä

Seuraa Manuellia Twitterissä: @manuelcortez00 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen manuel@manuelcortez.net Voit myös seurata ylläpitäjiä

Anibal (@AnimalMetal)

Deng (@Deng90)

Diego (@BlindGiddeon)

James (@james_malone93)

Nathan (@Lettsee7)

Lirin (@lirin111)

Kiitokset

Iso kiitos kaikille, jotka ovat auttaneet pelin testaamisessa ja sen varmistamisessa, että siitä tuli mitä se nyt on.

Kiitos kaikille sanan levittämisestä. Toivomme näkevämme sinut pelissä!

Share